Ultratone Futura Pro biopočítač na tvarovanie tváre a postavy

Ultratone

Na dosiahnutie zaručene najlepších výsledkov pri ošetrení klienta musíte stlačiť iba niekoľko gombíkov! Nový biopočítač Ultratone Futura Pro je prvým systémom na svete, ktorý na základe charakteristických vlastností klienta a stanoveného estetického cieľa vie naplánovať, realizovať, ba aj modifikovať komplexnú sériu ošetrení na dosiahnutie najlepších výsledkov. Už nebudú chybne diagnostikovaní klienti alebo nesprávne nastavené ošetrenia so slabými výsledkami! Existujú iba skvelé výsledky.

Použitie: zoštíhlenie a tvarovanie postavy, odbúravanie tukov a zníženie konfekčnej veľkosti, detoxikácia a liečba celulitídy, zvýšenie tonusu a upevnenie svalstva, omladenie tváre a odstránenie vrások, šport a tréning, terapie a rehabilitácia.

POPIS VÝROBKU

ultratone-pictureEsencia päťdesiatročnej výskumnej práce

Za tradíciami Ultratonu stoja viac ako päťdesiatročné skúsenosti výrobcu a viac než osem miliónov prístrojov. Za prvenstvom vo vývoji špičkových výrobkov fungujúcich na báze biostimulácie stojí pracovný tím pozostávajúci z najpoprednejších svetových vedcov a výskumných pracovníkov na čele s odborníkmi Londýnskej lekárskej univerzity.

Úplne nová koncepcia

Zariadenie predstavuje úplne novú koncepciu, používa najprirodzenejšie signály sveta, tie, ktoré emituje aj ľudský mozog, tzv. trofické kódy. Tieto kódy v kombinácii s technológiou biostimulácie používa na dosiahnutie rozličných fyziologických cieľov. Znamená to, že pri biostimulačných ošetreniach Ultratone (napríklad tvarovanie postavy, odbúravanie tukov, liečba celulitídy, lymfomasáž, omladenie tváre atď.) posielame do orgánových subsystémov také kópie signálov centrálnej nervovej sústavy, ktoré podporujú vytýčené ciele z fyziologickej stránky. 44 zabudovaných trofických znakových foriem indukuje v organizme biologické zmeny na podporu stanovených estetických cieľov. Zohľadnenie komplexných možností ošetrenia zabezpečí systém „All in One” (všetko v jednom), ktorý spája do jednotného celku osem najlepších ošetrovacích postupov profesionálnej estetickej kozmetiky.

Musíme zásadne odlíšiť klasické prístroje na stimuláciu svalstva od biostimulačného systému trhového lídra Ultratone podporeného technológiou trofického kódovania. Podstatou systémov Ultratone je, že ošetrenia v danej oblasti sú zjednotením mechanizmov zvonka pôsobiaceho biostimulačného ošetrenia a súčasne prebiehajúcich energetizujúcich metód ošetrenia na stimuláciu vnútorných systémov organizmu na bioenergetickej báze. Mechanizmus spolupôsobenia týchto faktorov zabezpečuje fantastické a dlhodobé výsledky. Prístroj Ultratone Futura Pro napríklad používa pre najlepšie výsledky 44 trofických kódov.

SYSTÉM ULTRATONE FUTURA® PRO BIOPTIC™

Ultratone Futura® Pro je jedinečne všestranný prístroj na ošetrenie tváre a tvarovanie postavy, tzv. biopočítač. Znamená to, že zariadenia Ultratone pracujú výlučne s vlneniami, ktoré sú vernou kópiou funkcionálnych mozgových bioelektrických signálov ľudského mozgu. Prístroj je vhodný na ošetrenie tváre i tela, disponuje 40 elektródami, viac než 150 000 továrensky prednastavenými programami na komplexné tvarovanie postavy, zníženie konfekčnej veľkosti, detox, ošetrenie celulitídy, rozvoj svalstva, odstránenie vrások, na šport a tréningy, ako aj terapiu a rehabilitáciu.

Nekonečné možnosti v ošetrení

futurapro-UltratonePrístroj prostredníctvom viac než 150 000 progresívnych programov zabezpečí, aby ste ľahko splnili aj tie najsmelšie sny a ambície Vašich klientov v oblasti ošetrenia tváre a tvarovania postavy.

Programy prístroja Futura® Pro jedinečne používajú 44 trofických znakov, ako napríklad signál striedavého impulzu alebo hodnoty frekvencie a trvania impulzov, a to súčasne viacero druhov pri jednom ošetrení pre najlepšie výsledky. Futura Pro nanovo modeluje postavu či zázračne ošetruje tvár na bunkovej úrovni.

Profily terapeutických programov sú tieto:

Je takmer nemožné vymenovať všetky programy, preto uvádzame len hlavné profily ošetrení:

  • zoštíhlenie, tvarovanie postavy
  • odbúranie tukov, zníženie konfekčnej veľkosti
  • očista a detox, liečba celulitídy
  • zvýšenie tonusu, rozvoj svalov
  • omladenie tváre, vyhladenie vrások
  • šport, tréning
  • terapia, rehabilitácia

ultratone-Futura-Pro-osetrenie-teloKoncepcia All in one – absolútne spokojní klienti

Ultratone Futura Pro ako jednotný systém spája v sebe to najlepšie z oblasti ošetrenia tela a tváre zo súčasného trhu a obohacuje ich novými, jedinečnými, prelomovými bioenergetickými charakteristikami. Jednotlivé ošetrovacie systémy sú integrované a fungujú v jedinom zariadení so spoločnou ovládacou jednotkou pre maximálne výsledky.

Navrhnutá štruktúra koncepcie All in one (všetko v jednom) umožňuje koordinované fungovanie ôsmich rozdielnych samostatných systémov v rámci jediného systému na účel dosiahnutia maximálnych výsledkov:

  1. Ucelený systém na ošetrenie tela: 10 individuálne regulovateľných operačných kanálov (20 elektród) na spustenie profesionálnych programov starostlivosti o telo
  2. Ucelený systém na ošetrenie tváre: 10 individuálne regulovateľných operačných kanálov (20 elektród) na spustenie profesionálnych programov starostlivosti o tvár
  3. Ultrazvukový systém odbúrania tukov s červenou intenzívnou LED svetelnou technológiou: na odbúravanie tukov a liečbu celulitídy
  4. Ultrazvukový systém na ošetrenie tváre s modrou LED svetelnou technológiou na rôzne ošetrenia tváre
  5. Elektroporačný transport účinných látok na hĺbkovú a rovnomernú penetráciu
  6. Mikroprúdová ošetrovacia jednotka na ošetrenie tváre a jej omladenie na bunkovej úrovni
  7. „Magická rukavica”: bioenergetická stimulácia, masáž s bioenergetickou stimuláciou s cieľom transportu účinných látok
  8. Monochromatická svetelná terapia: ruženínové kryštály s oranžovým svetlom na podporu a zlepšenie bunkových procesov

ultratone-treatmentProgramy ošetrenie tela a tváre sa môžu spustiť samostane i súbežne. Pri súbežnom fungovaní programov sa pracuje so 40 elektródami s významnou časovou úsporou. Umožňuje to aj zostavovanie špeciálnych kombinovaných balíčkov pre klientov.

Automatické nastavenie programov – excelentné výsledky

ultratone-modelNeuveriteľná inteligencia Zjednoteného ošetrovacieho systému Ultratonu Futury Pro (UTS) Vás odbremení od diagnostikovania a nastavovania programov s ohľadom na všetky možné alternatívy ošetrenia a akcepujúc všetky možné terapeutické očakávania.

Zosúladiť viac než 150 000 programov s individuálnymi charakteristikami klienta by znamenalo sizyfovskú úlohu aj pre najskúsenejšieho odborníka na krásu. Práve preto Ultratone Futura Pro kalkuluje na báze jedinečných údajových charakteristík klienta a očakávaných výsledkov.

Úlohou operátora je iba určiť charakteristiky klienta (pohlavie, vek, hmotnosť, rozmery, telesná konštrukcia, životný štýl atď.), problematické telové partie, a vymedziť dosiahnuteľný cieľ. Na základe týchto údajov Ultratone Futura® Pro vypracuje individuálny ošetrovací plán. Vyhodnotí počet potrebných ošetrení a frekvenciu v priebehu týždenného plánu. Samozrejme, operátor-špecialista môže tento riadiaci program v ľubovoľnom momente odvolať, zrušiť a spustiť ľubovoľné iné ošetrenie.

Pomocou dokonalého softvéru máte možnosť uchovať a spravovať údaje viac než 200 klientov. Systém umožní sledovať priebeh výsledkov jednotlivých klientov, dokonca príležitostným zadaním ďalších parametrov, rozmerov v prípade potreby upraví a zintenzívni ošetrenia.

Dajte zbohom chybným diagnostikám a nesprávne stanoveným, slabým ošetreniam!

Nádherne jednoduchý proces ovládania zariadenia

Všetky inštrukcie sa krok za krokom detailne objavujú na LCD displeji, vrátane odporúčaného umiestnenia elektród pri príslušnej liečbe a animovaných obrázkov na ošetrenie tváre a tela pri manuálnych ošetrovacích jednotkách.

Po spustení procedúry nie je potrebná žiadna ďalšia akcia operátora, Futura Pro sama prináša svoje úžasné výsledky!

ULTRATONE a terapia

Okrem takmer nevyčerpateľnej škály špičkových procedúr estetickej kozmetiky Ultratone Futura Pro disponuje jedinečnými schopnosťami aj v oblasti rehabilitácie a regeneračných procedúr. Renomované liečebné ústavy a známe kliniky používajú sofistikované techniky Ultratonu na liečbu svojich pacientov so skvelými výsledkami. Ultratone publikoval knihu o lekárskom a terapeutickom využití svojich profesionálnych prístrojov, ktorá je dostupná aj pre budúcich majiteľov týchto prístrojov v anglickom jazyku.

Známe osobnosti a ULTRATONE

Technológie Ultratonu úspešne využívajú hlavy štátov, známe spoločenské osobnosti, svetové a popové hviezdy na rozvoj svojej kreativity, tvorivosti, krásy, udržanie príťažlivosti a úspešnosti. Patria sem Madonna, Gwyneth Paltrow, Shakira či Claudia Bahamón.

zname-osobnosti-a-ultratone

Kontakt

Mgr. STELLA PERHÁČOVÁ
Lektor,školiteľ
a obchodný zástupca
pre oblasť kozmetiky
a prístrojových ošetrení

Telefónne: +421 949 762052, +421 944 259578
Adresa: Estetic Partner, s.r.o.,
Drieňová 34, 821 02 Bratislava, Slovakia

    Napíšte nám

    Vaše meno*

    Váš email*

    Vaše telefónne číslo

    Vaša správa

    Predmet - Request for information about product

    TECHNICKÝ POPIS VÝROBKU

    Výrobca

    Ultratone

    Názov

    Futura Pro

    Továrenské prednastavenia

    150 000+

    Manuálne nastavenie programov

    nie je potrebné
    (automatická optimalizácia programov)

    Ultrawave znaková forma

    áno

    Trofické znaky

    áno

    Fyziosekvenčná výstavba programu

    áno

    Počet znakových foriem

    44

    Počet elektród

    40

    Patentovaná svetelná terapia LUMI

    nie

    Softvér na spravovanie klientskej databázy

    áno
    (200 klientských záznamov)

    Mikprúd (omladenie buniek)

    áno

    Elektroporácia (virtuálna mezoterapia)

    áno

    Ultrazvuk – tvár

    áno

    Ultrazvuk – telo (kavitácia)

    áno

    TENS

    endorfín+
    gate TENS

    Systém plánovania ošetrení

    automatický

    Nasadenie elektródy

    automatické
    300 ábra

    Bioenergetické rukavice

    áno

    Možnosť aktualizácie softvéru

    áno

    Ošetrenie tváre a tela

    súčasne

    Displej

    320 x 240 pixelov
    monochromatický LCD displej

    Kontakt

    Mgr. STELLA PERHÁČOVÁ
    Lektor,školiteľ
    a obchodný zástupca
    pre oblasť kozmetiky
    a prístrojových ošetrení

    Telefónne: +421 949 762052, +421 944 259578
    Adresa: Estetic Partner, s.r.o.,
    Drieňová 34, 821 02 Bratislava, Slovakia

      Napíšte nám

      Vaše meno*

      Váš email*

      Vaše telefónne číslo

      Vaša správa

      Predmet - Request for information about product

      document.getElementById( "ak_js_2" ).setAttribute( "value", ( new Date() ).getTime() );

      TOP